lördag 29 maj 2010

En trött morgon i köket


Jag brukar inte se på TV på morgonen och jag brukar inte äta frukost i köket, men visst hade jag en fin bild framför mig igår morse när jag satt på en pall vid köksbänken med mitt svarta kaffe och mina smörgåsar. Som om dessa färger förebådade en bra dag, fick jag senare ett meddelande via Facebook från en före detta arbetskamrat som bor och driver sitt showroom i New York sen många år nu. Jag blev inbjuden att följa hennes blogg om hennes just påbörjade år mellan 39 och 40, och jag fick via henne ett så positivt omdöme från en av mina elever på Nordiska, som just nu praktiserar hos henne, att det gjorde mig glad och upprymd resten av dagen.
Om fem minuter skall jag titta på Modehuset Chanel. Du skall nu ha sin visning som de jobbat för i fyra tidigare program. Jag älskar att se dem jobba, njuter av varje minut.

2 kommentarer:

  1. Ja, det har jag också kollat på! Visst är det bra!?! Häftigt att se dem arbeta och lösa problemen i sista stund. Nästan samma som på Cross, eller? Så lustigt, det är en tjej i Kias klass vars mamma precis har blivit ekonomiansvarig på Cross.
    kramen

    SvaraRadera
  2. Apropå Cross...jag är SÅÅÅÅ glad att jag inte jobbar där längre. Även om mycket var roligt de sista åren, så föll allt liksom ihop för mig, känslomässigt, för ett och ett halvt år sedan. Nu ett år sen jag slutade helt. Må så gott

    SvaraRadera