tisdag 10 juli 2012

Har jag glömt ord och tankar?

Just tittat tillbaks lite och inser att jag blivit sämre på att samla mina tankar och formulera dem i ord. Nu mest bilder, och inte alltid de bästa. Nytt med Instagram. Efter några inledande bilder upplagda av dottern och någon utan att riktigt ha koll på kvalitén skall jag bättra mig. Har dock lite svårt att se på kameran hur bilderna ser ut. Jäkla dåliga ögon. De stjälper perfektionen. Jag vill inte ångra vad jag lägger upp. För mig viktigt att tänka efter och veta att de bilder jag publicerar är bra och "mina" i stil och innehåll.
Liten tid. Måste fokusera på den långsamma processen att komma i ordning här hemma. Dotterns nya rum ommålat och tapetserat. Tar dock lite tid att få bort allt mitt så hon kan flytta in sitt och ändå har vi en bokhylla kvar att slipa och lasera plus att vi måste gå på loppis och leta skåp/ förvaring till henne efter semestern. Plan att flytta runt i morgon. Sedan fixa arbetsrum i hennes gamla rum trots att vi saknar de colla väggfasta hyllorna. De skall köpas när jag äntligen får betalt för jobb jag gjort tidigare.
Färg till sovrummet inköpt och matchad till tapeter för fondvägg. Sovrummet skall fixas vecka 29. Tapetskarvar skall slipas innan färg och nya tapeter skall upp. Ser fram emot det även om det dammar. Nu god natt för dottern vill ha egen tid.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar