torsdag 1 december 2011

Någon som är intresserad?

Jag har precis packat ner de delar jag har av en Stig Lindberg-servis som mina föräldrar köpte i brytningen 50-60-tal. Är det någon som är intresserad att ta över dem för en billig penning? Det är 9 små flata tallrikar (3 ljusgröna, 3 mörkgröna, 3 svarta), 4 djupa tallrikar varav en med nagg på undersidan (3 mörkgröna, 1 svart), ett ovalt uppläggningsfat i svart plus peppar-, salt- och sockerströare. Vi använder dem inte så mycket och jag måste rensa lite i skåpen. Bättre om någon annan vill ha dem! Tänk till och hör av er om ni vill ta över eller om ni tror er veta någon intresserad!

3 kommentarer:

 1. Men åååååå - nu ser jag att du har Colorado/LA Stig Lindberg! Det är just det porslinet som jag har samlat på som en galning. Jag har köpt på Tradera för många dyra slantar. Jag har väl typ komplett uppsättning nu, men blir lite nyfiken på uppläggningsfatet - vilken strl är det? Möjligen lite sugen på de flata svarta o limegröna tallrikarna också.
  Mitt hetaste tips till dig är att sälja det på Tradera för att tjäna dig en extra krona till julklappar :-) KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Jag kan kolla storleken men cirka 25 långt så det är inte så stort.
  Jag skall kolla tradera, men on du ÄR intresserad kan då få köpa av mig billigare än du har gett förut...

  SvaraRadera
 3. Å men jag är nog faktiskt väldigt intresserad!! Uppläggningsfatet är nog i en strl jag saknar och samlartarmen kan liksom inte få nog av detta snygga porslin! Jag skickar meddelande till dig på fejjan! KRAM!

  SvaraRadera