fredag 4 mars 2011

Sött som socker......sehär vad jag vann igår kväll i Lapphexornas lotteri. Temat vår kändes väldigt tydligt när jag senare på kvällen stuvade runt med tygerna på köksbordets grönrosa ripslöpare bredvid den multifärgade tulpanbuketten. Jag var dock tvungen att "salta" lite enligt mitt recept att alla mönster och klara färger mår bra av lite svart-vit geometri som ger form och stramhet till det vilt blommande och längtansfullt färgglada. Fas ett klar...nu återstår bara resten, och det är där jag är svag; att få det skuret och sytt, och sen få det helt klart. Återkommer senare om detta.

4 kommentarer:

 1. Hehe, du hade ju otrolig tur när du vann det själv, det var kul!!!

  SvaraRadera
 2. Inte någon helt lätt vinst att hantera... Men det är ju skoj att vinna. Nu ser vi fram mot att se resultat! Ska det bli en retrospektiv Lapphexutställning så borde det bli en del med lapptäcken sydda av lapplotterivinster.

  SvaraRadera
 3. ska bli spännande att följa dina tankegångar här

  SvaraRadera
 4. Själv håller jag på med ett riktigt retrotäcke, av dom där provbitarna vi fick på förförra mötet, Borås 50- och 60-tal!! Mest skjorttyger i min påse, så en o annan känner säkert igen sig!! :-)

  SvaraRadera